Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Avon autobanden

Avon Banden

Een geschiedenis van kwaliteit

Avon Banden produceert al meer dan 100 jaar banden. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige banden voor een verscheidenheid aan voertuigen, waaronder auto’s, motoren, bestelwagens en aanhangwagens. Avon banden staan bekend om hun duurzaamheid en prestaties, en zijn gebruikt op sommige van de meest beroemde racebanen ter wereld.

Vandaag de dag blijft Avon banden produceren van ongeëvenaarde kwaliteit, met behulp van de nieuwste ontwerp- en fabricagetechnologie.

Een band voor elk seizoen

Avon biedt een breed scala aan banden voor elke behoefte. Of je nu op zoek bent naar zomerbanden of winterbanden. Zomerbanden van Avon zijn ontworpen om een uitstekende grip en handling te bieden in warme weersomstandigheden, terwijl winterbanden speciaal zijn ontworpen om tractie en stabiliteit te bieden in sneeuw en ijs.

Waarom Avon Banden kiezen?

Er zijn veel redenen om Avon Banden te kiezen voor je voertuig. Met meer dan 100 jaar ervaring in bandenfabricage is Avon een merk waar je op kunt vertrouwen. Hun banden worden gebruikt door sommige van de meest prestigieuze autofabrikanten ter wereld, en ze hebben tal van prijzen gewonnen voor hun bijdragen aan de motorsport.

Als je kiest voor Avon Banden, kun je er zeker van zijn dat je een band van ongeëvenaarde kwaliteit krijgt.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.