Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Bridgestone autobanden

Bridgestone autobanden

Bridgestone staat bekend als een van de grootste bandenbedrijven ter wereld. Door hun ervaring in de autosport en hun vermogen om hoogwaardige producten te produceren, hebben ze een naam opgebouwd die meer vertrouwen heeft bij consumenten.

Ze hebben hun uitgebreide assortiment aan zomer- en winterbanden verder verfijnd om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Bridgestone staat synoniem aan betrouwbaarheid, consistentie en prestaties, waardoor het bedrijf steeds meer bekendheid krijgt.

Een goed voorbeeld is dat ze het Amerikaanse Goodyear stuivertje wisselen om het grootste bandenbedrijf ter wereld te worden.

Bridgestone geschiedenis

Shojiro Ishibashi heeft een revolutionair bedrijf opgericht in 1931 met de naam Bridgestone. De naam ‘Bridgestone’ is een vertaling van de naam van de oprichter in het Nederlands, wat betekent ‘stenen brug’.

Bridgestone heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande leverancier van banden van hoge kwaliteit voor een breed scala aan voertuigen. Om de groei te verbeteren, begon Bridgestone de internationale markt te verkennen en te veroveren.

In 1967 volgden ze Japanse autofabrikanten om ook fabrieken in het buitenland te openen. In 1988 nam het bedrijf Firestone, een grote Amerikaanse bandenfabrikant, over.

De primaire focus van Bridgestone ligt op banden voor personenauto’s, bestelauto’s en vrachtwagens. Hierdoor wordt zo’n 75% van de omzet behaald.

De resterende 25% van de productie bestaat uit rubber voor verschillende doeleinden. Ondanks de Japanse wortels, heeft het bedrijf 70% van zijn productie buiten Japan gevestigd.

Bridgestone zomerbanden

Het bekende merk Bridgestone heeft zich in de loop der jaren bewezen als producent van uitstekende zomerbanden. De Dueler A/T 001, Ecopia EP150, Potenza S001 en Turanza Eco banden zijn beroemd dankzij hun stabiliteit in het nemen van bochten.

Het is niet voor niets dat het merk door sportieve autobestuurders geroemd wordt. Daarnaast is er veel geïnvesteerd in technologie voor speciale runflat banden. Hiermee kunnen bestuurders met een lekke band veilig naar een garage rijden om de banden te laten vervangen.

Het feit dat Bridgestone ook banden levert voor vliegtuigen, is een indicatie van de topkwaliteit die het merk levert.

De zomerbanden van Bridgestone zijn bovendien favoriet bij luxe automerken zoals Aston Martin, die voor hun V8 Vantage S kiezen voor Bridgestone autobanden.

Merken als deze bewijzen nogmaals de uitstekende prestaties die de Japanse banden leveren onder zware omstandigheden.

Bridgestone winterbanden

Veiligheid is absoluut een prioriteit wanneer het gaat om het kiezen van winterbanden. De Bridgestone Blizzak LM-32S is een uitstekende keuze als het gaat om veiligheid op de weg.

Deze band heeft vele innovatieve technologieën, zoals een extreem goede grip en stabiliteit bij besneeuwde en ijzerachtige weersomstandigheden.

Ook het stuurgedrag op natte en besneeuwde wegen is uitstekend, wat resulteert in een extreem korte remweg. Bovendien heeft de Bridgestone een lage rolweerstand, wat betekent dat de band minder snel slijt.

Het is ideaal voor het rijden in 4×4’s of ruime sedans, dus als je dat doet, is de Bridgestone Blizzak LM-32S een uitstekende keuze. Het is belangrijk om de bandenspanning van de banden regelmatig te controleren om de kwaliteit te garanderen, zodat je veilig de weg op kunt gaan.

De Bridgestone Blizzak LM-32S is een betrouwbare en veilige optie en staat garant voor een goede prestatie, zelfs in extreme winterse omstandigheden.

Bridgestone is de perfecte keuze

Bridgestone is een toonaangevend merk dat al jarenlang een naam heeft opgebouwd als het gaat om veilige en betrouwbare banden tegen betaalbare prijzen.

Bridgestone produceert zowel zomer- als winterbanden, waardoor je je altijd zeker kunt voelen tijdens het rijden. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de slijtage van de banden altijd op een laag niveau blijft.

Dit is een groot voordeel voor consumenten, omdat het de levensduur van de banden verlengt. Bridgestone staat garant voor veiligheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.