Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Imperial autobanden

Imperial Banden

Een Belgisch merk van banden uit de economie segment

Imperial is een Belgisch merk van banden uit het economie segment, dat banden produceert voor personenauto’s (inclusief SUV’s) en lichte bedrijfswagens. Imperial is een privémerk van Deldo Autobanden N.V., een van de grootste bandengroothandels in Europa. Het werd opgericht in 2011, door de eigenaars van Deldo.

De geschiedenis van Imperial Banden

Imperial Banden heeft een lange en gevarieerde geschiedenis, die begon in 1973 met de oprichting van Deldo Autobanden N.V. in Antwerpen. In 2001 produceerde Deldo privébandlabels in fabrieken van South China Tire and Rubber Company en in 2010 had hun omzet €325 miljoen bereikt met de verkoop van 7,5 miljoen banden.

In 2011 werd het Imperial-merk officieel gelanceerd met hun eerste personenauto-banden, en het assortiment werd in 2012 uitgebreid met winterbanden, evenals banden voor SUV’s en lichte bedrijfswagens.

Waarom Imperial banden kiezen?

Imperial banden zijn ontworpen om het perfecte evenwicht te bieden tussen prestaties en betaalbaarheid. Ze bieden betrouwbare grip en duurzaamheid, zelfs in extreme weersomstandigheden.

Imperial banden worden ook gemaakt met geavanceerde materialen en innovatief ontwerp om maximale comfort tijdens het rijden te garanderen. Ze worden ook getest en gecertificeerd volgens de nieuwste industrienormen, zodat u zeker bent van hun kwaliteit.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.