Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Toyo autobanden

Toyo Banden

Een Japanse bandenfabrikant met een rijke geschiedenis

Toyo Tire & Rubber Group is een Japanse bandenfabrikant opgericht in 1945. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Osaka en hun banden worden verkocht in meer dan 120 landen over de hele wereld. Toyo investeert jaarlijks in uitgebreide onderzoeksprojecten in het Technische Centrum in Itami, Japan – waardoor het een van de meest geavanceerde bandenontwikkelingsfaciliteiten ter wereld is.

In januari 2019 veranderde het bedrijf zijn naam in Toyo Tire Corporation, wat weerspiegelt dat het bedrijf in de loop van zijn geschiedenis is geëvolueerd tot een belangrijke speler in het mobiliteitsbedrijf.

Het bedrijf is ook een enthousiaste supporter van motorsport en sponsor van een aantal raceseries; waaronder de Project 8 Racing Saloons-serie – gericht op het toegankelijker maken van motorsport voor bestuurders van saloonauto’s gebouwd voor 1 januari 1994.

Een Europese aanwezigheid

In 2005 werd Toyo Tire Europe GmbH opgericht als het Europese hoofdkantoor van de groep; na al meer dan 30 jaar aanwezig te zijn in Europa. De nieuwe corporate structuur maakte het mogelijk om sterkere, gecoördineerde verkoop- en marketingbeleid te ontwikkelen over de hele regio en meer synergie te creëren met de moedermaatschappij in Japan.

Een breed scala aan hoogwaardige producten

Toyo biedt een breed scala aan hoogwaardige, waardevolle banden voor auto’s, bestelwagens, vrachtwagens en terreinvoertuigen, evenals een selectie winterbanden. Hun all-season, zomerbanden en winterbanden worden als originele uitrusting gebruikt op nieuwe auto’s over de hele wereld.

Toyo-banden staan bekend om hun uitstekende kwaliteitsnormen die voortdurend worden verbeterd; wat betekent dat elk product dat de productielijn verlaat betrouwbaar en innovatief is. Het bedrijf onderbiedt premiumfabrikanten in dezelfde prijsklasse, terwijl het nog steeds hoge kwaliteitsnormen handhaaft.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.