Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Matador autobanden

Matador Banden

Een korte geschiedenis

Matador banden zijn al meer dan 90 jaar in het bedrijf. Het bedrijf werd in 1925 opgericht en is vandaag de dag eigendom van Continental AG. Matador heeft altijd de focus gelegd op het bieden van goede tractie, duurzaamheid en veiligheid voor hun banden. In de afgelopen jaren hebben ze de nieuwste technologie omarmd om hun banden nog verder te verbeteren.

Soorten banden

Matador biedt een breed scala aan banden van personenauto’s tot 4×4’s. Al hun banden zijn ontworpen om een stevige grip te bieden op natte en droge wegen, het geluidsniveau te verlagen en je rit veel comfortabeler en plezieriger te maken. Ze zijn ook zuinig in brandstofverbruik en verbeteren de remkracht van het voertuig door hun speciale loopvlakpatroon.

Matador zomerbanden

Als je op zoek bent naar een goede zomerband, is de Matador MP44 Elite 3 een geweldige optie. Het is een goed afgestemde band die comfortabel is om te gebruiken en geschikt is voor middelgrote tot grote auto’s. Het biedt uitstekende grip op natte en droge wegen, verlaagt het geluidsniveau en biedt veel waar voor je geld.

Een andere goede optie is de Matador MP46 Hectorra 2, die is ontworpen voor sport- en luxeauto’s. Het biedt uitstekende tractie en handling, terwijl het ook zeer duurzaam is.

Matador winterbanden

Voor winterbanden zijn de Matador MP52 Nordicca Basic en MP59 Nordicca beide geweldige opties. Ze bieden uitstekende grip op ijzige en besneeuwde wegen, terwijl ze ook zeer duurzaam zijn. Ze zijn ook zeer betaalbaar in vergelijking met andere winterbanden op de markt.

Waarom Matador kiezen?

Er zijn veel redenen om Matador banden te kiezen voor je voertuig. Matador biedt een breed scala aan banden voor auto’s, bestelwagens en 4×4’s. Ze zijn zeer betaalbaar zonder in te boeten aan kwaliteit en het bedrijf heeft een lange geschiedenis en is zeer ervaren in de bandenindustrie. Matador banden worden ook continu verbeterd met de nieuwste technologie.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.