Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Vredestein autobanden

Vredestein autobanden

Vredestein is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1909 in de rubberindustrie actief is. Het bedrijf is gestart als de NV Rubberfabriek Vredestein en specialiseerde zich in de loop van de jaren voornamelijk in het produceren van banden voor auto’s, tweewielers en agrarische voertuigen.

Vredestein staat vooral bekend om haar veelzijdige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten. De banden worden met de grootst mogelijke zorg en aandacht ontwikkeld, zodat ze aan ieders eisen kunnen voldoen.

Vredestein heeft dus al meer dan 100 jaar ervaring in de rubberindustrie en is voortdurend bezig om haar producten te verbeteren.

Geschiedenis van Vredestein

Vredestein is een marktleider op het gebied van bandenproducenten. Na de Tweede Wereldoorlog komt het in handen van het Amerikaanse BF Goodrich.

In de jaren 90 wordt het overgenomen door investeerders die het bedrijf een nieuw leven inblazen door de samenwerking aan te gaan met de gelauwerde Italiaanse ontwerper Giugiaro.

De banden van Vredestein staan voor stijl en uitstraling, terwijl de kwaliteit nooit achterblijft.

In 2009 komt er een nieuwe fase voor Vredestein met de overname door het Indiase Apollo Tyres Ltd. Er wordt een nog grotere productiecapaciteit neergezet met meer dan 1700 medewerkers.

Er worden jaarlijks ruim 6 miljoen zomerbanden, winterbanden en all-seasonbanden geproduceerd die in Europa, de VS en Canada verkocht worden. Hierdoor worden ook de deuren naar Azië en het Midden-Oosten geopend.

Vredestein is een bedrijf dat staat voor het behalen van hoge kwaliteit en uitstekende prestaties. Het combineert Italiaans design met Nederlandse betrouwbaarheid en verfijning. De banden van Vredestein zijn daarom een goede keuze voor wie comfort en stijl zoekt.

Vredestein zomerbanden

Vredestein is een erkend A-merk dat als zeer goed beoordeeld wordt door veel onafhankelijke partijen. Deze beoordelingen worden jaarlijks getoetst door autobandentesten. In 2011 behaalde de Vredestein Sportrac 3 het beste resultaat in de zomerbandentest van ADAC.

Momenteel is de Sportrac 5 uit en als je deze kiest, kies je voor een uitstekende band. Het is belangrijk om regelmatig de bandenspanning te controleren om zo je autobanden in topconditie te houden.

Vredestein winterbanden

Vredestein is een van de meest toonaangevende merken als het gaat om winterbanden. Naast de hoge kwaliteit van de producten, zoekt Vredestein steeds naar manieren om de prestaties van hun producten verder te verbeteren.

Dit is te zien in de recente tests uitgevoerd door ADAC en Autobild. De Snowtrac 3 is door ADAC goed beoordeeld en de Wintrac Xtreme S werd uitgeroepen tot testwinnaar in de winterbandentest van Autobild.

Vredestein blijft aantonen dat het merk een betrouwbare partner is voor het werk waar elke bestuurder mee te maken heeft.

All-seasonbanden van Vredestein

Vooral in de wintermaanden is het belangrijk dat je banden van hoge kwaliteit hebben, zodat je zorgeloos de weg op kunt gaan. Vredestein biedt hiervoor de perfecte oplossing. Hun 4-seizoenenbanden (ook wel all-seasonbanden genoemd) staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. De Vredestein Quatrac 5 is hierin het neusje van de zalm.

Deze band is getest door het Duitse AutoBild en scoort uitmuntend op elk veiligheidsgerelateerd onderdeel. Vooral de prestaties op sneeuw zijn indrukwekkend, zo schrijven de redacteuren dat deze band bijna zo goed presteert als een echte winterband.

Dit is te danken aan de jarenlange ervaring van Vredestein met het maken van all season banden. Met deze kwalitatief hoogstaande banden kunt u verzekerd zijn van een goede grip op het wegdek, of dat nou nat of droog is.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.