Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Goodyear autobanden

Goodyear Autobanden

Goodyear, opgericht in 1898, is de grootste banden- en rubber producent ter wereld. Het bedrijf heeft veel innovaties op zijn naam staan. Goodyear zomerbanden en Goodyear winterbanden worden geroemd om hun uitstekende kwaliteit en technische innovatie.

Goodyear Geschiedenis

Goodyear is een van de meest toonaangevende bandenproducenten ter wereld en staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. Er werken meer dan 66.000 mensen voor het bedrijf en de inkomsten bedragen ruim 16 miljard dollar per maand.

In 2015 heeft Goodyear een geweldige prestatie geleverd door het verkopen van meer dan 166 miljoen banden voor personenauto’s. Daarnaast produceert Goodyear ook banden voor vrachtwagens, vliegtuigen en zware machines. Maar het bedrijf is niet alleen een bandenproducent.

Het levert ook rubber voor schoenzolen, brandweerslangen en voor onderdelen in elektronica zoals printers. De toewijding en harde werk van Goodyear heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf wereldwijd bekend staat als een van de meest toonaangevende autobanden fabrikanten.

Waarom Goodyear

Goodyear staat al meer dan een eeuw bovenaan op gebied van innovatie en technologie van autobanden. Het bedrijf werd in 1898 opgericht door Frank Seiberling en genoemd naar Charles Goodyear, de uitvinder van het process van vulkaniseren.

Goodyear is trots op zijn rijke verleden en biedt een breed scala aan zomer-, winter- en all-seasonbanden. Deze producten staan altijd bovenaan de lijst tijdens tests en de populaire banden zijn onder andere de EfficientGrip Performance, de Eagle F1 Asymmetric 3 en de Vector 4 Seasons GEN2.

Goodyear is trots op zijn lange geschiedenis en staat garant voor hoge kwaliteit autobanden tegen betaalbare prijzen voor hun klanten.

Goodyear zomer en winterbanden

Goodyear banden zijn een uitstekende keuze voor de beste prestaties van je auto. Of je nu Goodyear winter- of zomerbanden kiest, je kunt er zeker van zijn dat deze banden zijn ontworpen om lange levensduur, grip en stuurrespons te bieden.

Bovendien worden hun innovatie en bekroonde kwaliteit erkend door vele toonaangevende autofabrikanten.

Porsche, Mercedes-Benz, Audi, BMW, Volkswagen en Ford zijn slechts enkele van de merken die Goodyear als eerste montage voor hun voertuigen kiezen. Het is daarom belangrijk om de bandenspanning regelmatig te controleren voor maximale veiligheid en prestaties.

Goodyear all seasonbanden

In de winter vragen veel chauffeurs zich af of hun banden geschikt zijn voor de weersomstandigheden. Met de Goodyear Vector 4Seasons hoeven ze zich hierover geen zorgen meer te maken.

De band past zich automatisch aan de weersomstandigheden en de rijstijl aan, dankzij de unieke Weather Reactive SmarTRED-technologie. Ook is de band voorzien van het sneeuwvloksymbool, waardoor je er zeker van kunt zijn dat hij aan alle eisen van een winterband voldoet.

De Goodyear Vector 4Seasons is verkrijgbaar in SUV, XL en G2-types, en is daarom de perfecte all-seasonband.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.