Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Wanli autobanden

Wanli Banden

Korte geschiedenis

Wanli Tire Co. LTD is een grote staatsonderneming die toebehoort aan Guangzhou Industrial Investment Holding Group Co. LTD. Het werd opgericht in 1988 en is nu een van de top 100 productiebedrijven in de provincie Guangdong. Het bedrijf heeft twee productiebases, Conghua en Hefei, met een bandenproductiecapaciteit van 17 miljoen sets/jaar.

Wanli Tire heeft een goede reputatie op zowel binnenlandse als internationale markten. Banden worden wereldwijd verkocht aan meer dan 150 landen en regio’s. Bovendien levert Wanli banden als OE-banden aan meer dan 20 autofabrieken, waaronder Dongfeng Citroen/Peugeot, Zhengzhou Nissan, GAC Trumpchi en GAC Honda, met meer dan 80 personenauto’s.

Productlijn

Wanli banden biedt een breed scala aan banden voor verschillende voertuigen, waaronder PCR, racebanden, UHP, HT, AT, MT, LT, Run Flat-banden, winterbanden en all Season-banden met meer dan 6.000 bandenmaten die aan alle eisen van verschillende markten voldoen.

In 2006 heeft Wanli zijn productiebedrijven uitgebreid en gerenoveerd om aan de grote vraag naar zijn producten te voldoen door ze uit te rusten met technologisch geavanceerde en ISO-9001 gecertificeerde productielijnen.

Wanli was de eerste Chinese fabrikant die Run Flat-banden produceerde. Vandaag gebruiken Wanli-banden samenstellingen die een lange loopvlakduur garanderen en profielen met lagere rolweerstand en grotere stabiliteit.

Waarom kiezen voor Wanli-banden?

Wanli-banden zijn enkele van de best verkopende economische banden ter wereld.

  • Al meer dan 10 jaar zijn Wanli-banden de best verkochte banden in Europa en de Verenigde Staten; recentelijk hebben meer dan 15 Aziatische autofabrikanten Wanli-banden gekozen als originele uitrusting voor hun auto’s (waaronder Toyota en Honda).

  • Wanli blijft innovatie en verbetering van zijn producten, in de afgelopen jaren het introduceren van de lijn van winterbanden en het verbeteren van zijn assortiment met nieuwe grotere maten gericht op sportwagens en luxe sedans.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.