Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Pirelli Winter Sottozero 3

De Pirelli Winter Sottozero 3: een band die je de beste grip geeft in alle winterse omstandigheden

Op zoek naar een band die alle winterse omstandigheden aankan? Kijk dan niet verder dan de Pirelli Winter Sottozero 3.

Deze winterband is ontworpen voor hoogwaardige premium voertuigen en biedt maximale niveaus van veiligheid, controle en prestaties in alle lage temperaturen.

Of je nu te maken hebt met natte wegen of ijzige omstandigheden, de Winter Sottozero 3 geeft je de grip en remkracht die je nodig hebt om veilig op de weg te blijven.

Dus laat de winter je rijervaring niet verpesten – zorg ervoor dat je auto is uitgerust met de Pirelli Winter Sottozero 3 en wees voorbereid op alles.

Bekijk alle Pirelli banden.

Vijf voordelen

 • Uitstekende natte handling en remmen
 • Hoge grip in alle winterse omstandigheden
 • Samen ontwikkeld met premium en prestige OEM’s
 • Run flat banden voor veiligheid
 • Verminderd bandengeluid voor comfort

De Winter SottoZero 3 valt onder winterbanden, dat zijn autobanden die een betere grip en handling bieden bij lage temperaturen, waardoor veiliger rijden mogelijk is in winterse omstandigheden.

Tip: Als je op zoek bent naar een band die goed presteert in zowel warme als koude weersomstandigheden, is de Pirelli Cinturato All Season een geweldige optie.

Pirelli Winter Sottozero 3 test resultaten

ANWB bandentest
Grip droog wegdek
Grip nat wegdek
Grip op sneeuw
Grip op ijs
Brandstofverbruik
Slijtvastheid
Geluid

De perfecte band voor winterse omstandigheden

De Pirelli Winter SottoZero 3 is de perfecte band voor alle winterse omstandigheden. Met zijn dubbele pijlpatroonontwerp biedt de SottoZero 3 uitstekende natte handling en remprestaties. Bovendien zorgt de hoge grip ervoor dat je maximaal veilig op de weg bent.

Een band die samen met premium en prestige OEM’s is ontwikkeld

De Pirelli Winter SottoZero 3 is samen met premium en prestige OEM’s ontwikkeld om de hoogste niveaus van veiligheid en prestaties te garanderen. Met nieuwe verbindingen en een nieuw sipe-ontwerp is de SottoZero 3 een topklasse winterband.

Een band met meerdere innovatieve functies

De Pirelli Winter SottoZero 3 heeft meerdere innovatieve technologieën, waaronder het Pirelli Noise Cancelling System (PNCS) en Seal Inside. Deze technologieën werken samen om een ​​veilige, comfortabele en rustige rijervaring te bieden.

Speciale kenmerken

De Winter Sottozero 3 Pirelli komt voor met de volgende kenmerken:

  De kenmerken kunnen varieren per maat.

  Prijs

  Deze band valt onder ons A-merken segment. Afhankelijk van de grootte, varieert de prijs meestal van € 0,00 tot € 0,00. Vul bovenaan de pagina je bandenmaat in om de prijs te zien.

  gevonden. Klik hier voor de resultaten.