Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Kleber autobanden

Kleber Banden

Een Franse fabrikant met een lange en bewogen geschiedenis

Kleber is een Franse bandenfabrikant met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1910. Het bedrijf is verantwoordelijk geweest voor verschillende technologische mijlpalen in de bandenindustrie, waaronder de eerste tubeless band in 1951 en de geavanceerde V10 band in 1960. Bovendien zijn Kleber banden gebruikt op de Concorde supersonische vliegtuigen.

Vandaag de dag is Kleber onderdeel van de Michelin familie en biedt een verscheidenheid aan kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen.

Een breed assortiment producten voor verschillende behoeften

Kleber biedt een breed assortiment producten voor zowel zomer- als winterrijden. De zomerbanden lijn van het bedrijf omvat de Dynaxer HP3, die een uitstekende slijtvastheid en rijcomfort biedt. Voor winterrijden biedt Kleber de Krisalp HP2 winterband, die uitstekende tractie biedt op glad oppervlak.

Kleber biedt ook een all-season band, de Quadraxer, die veelzijdig is en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Voor bedrijfswagens biedt Kleber zowel zomerbanden als winterbanden in de Transpro en Transalp lijnen, respectievelijk.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.