Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Cooper autobanden

Cooper Banden

Een eeuw aan Amerikaanse kwaliteit

Cooper Tire & Rubber Company is een Amerikaans bedrijf met een lange geschiedenis in de bandenindustrie. Het bedrijf werd in 1914 opgericht in Akron, Ohio, door schoonbroers John F. Schaefer en Claude E. Hart.

Cooper is toegewijd aan het maken van kwaliteitsbanden die goed zullen presteren en duizenden kilometers mee zullen gaan. Met meer dan een eeuw ervaring in de bandenindustrie begrijpt Cooper dat banden belangrijk zijn en daarom kun je op Cooper rekenen.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij Cooper bovenaan. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van veilige producten en heeft een nieuwe filantropische zaak genaamd “Tread Wisely” opgezet om kritieke informatie over bestuurders en bandenveiligheid met jongeren en jonge volwassenen van 15-25 jaar te delen.

Gemaakt om lang mee te gaan

Bij Cooper gelooft het bedrijf dat het maken van een kwaliteitsproduct de sleutel is tot het waarborgen van je rust van geest. Alle Cooper-banden zijn gemaakt om lang mee te gaan en bieden uitstekende prestaties op de weg.

Een toewijding aan innovatie

Cooper is toegewijd aan technologie en innovatie. Het bedrijf heeft een Global Technical Center waar bandenwetenschap en -technologie wereldwijd worden toegepast. Bovendien voert Cooper uitgebreide tests uit in zijn faciliteiten in de buurt van San Antonio, Texas, om ervoor te zorgen dat zijn producten aan de hoogste normen voldoen.

Waarom Cooper-banden kiezen?

Er zijn veel redenen om Cooper-banden voor je voertuig te kiezen. Als Amerikaans bedrijf met meer dan een eeuw ervaring in de bandenindustrie is Cooper een merk waarop je kunt vertrouwen. Het bedrijf is toegewijd aan veiligheid, kwaliteit en innovatie, waardoor het een topkeuze is voor bestuurders die op zoek zijn naar betrouwbare banden.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.