Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Dunlop Winter Sport 5

De Dunlop Winter Sport 5: voor als de wegen glad worden

Terwijl de winterseizoen nadert, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je voertuig is uitgerust met de juiste banden voor de omstandigheden. De Dunlop Winter Sport 5 is een winterband die speciaal is ontworpen om uitstekende grip en prestaties te bieden bij koud weer.

De Winter Sport 5 heeft verhoogde loopvlakblokken voor betere tractie op sneeuwbedekte wegen, evenals diepere groeven en een speciale loopvlakpatroon die helpt om aquaplaning te voorkomen. Met deze functies is de Winter Sport 5 een geweldige keuze voor winterrijden.

Bekijk alle Dunlop banden.

Drie voordelen

 • Uitstekende grip op sneeuw en ijs
 • Verminderd risico op aquaplaning
 • Hoge prestaties bij koud weer

De Winter Sport 5 valt onder winterbanden, dat zijn autobanden die verbeterde grip en handling bieden wanneer de temperaturen lager zijn dan 7 graden Celsius en de wegen bedekt zijn met sneeuw of ijs.

Tip: Op zoek naar een band die alle seizoenen aankan? Kijk dan eens naar de Dunlop Sport All Season.

Dunlop Winter Sport 5 SUV test resultaten

ANWB bandentest
Grip droog wegdek
Grip nat wegdek
Grip op sneeuw
Grip op ijs
Brandstofverbruik
Slijtvastheid
Geluid

Verbeterde tractie

De Dunlop Winter Sport 5 is ontworpen om verbeterde tractie te bieden op sneeuw- en ijsbedekte wegen. Het toegenomen aantal loopvlakblokken stelt meer bandoppervlakken in staat om contact te maken met de weg, waardoor er een betere voertuigcontrole ontstaat.

Verhoogde veiligheid

De Dunlop Winter Sport 5 biedt verhoogde veiligheid op de weg in winterse omstandigheden. De banden zijn ontworpen om het risico op aquaplaning te verminderen en ze bieden uitstekende grip op sneeuw en ijs.

Verbeterde brandstofefficiëntie

De Winter Sport 5 banden zijn ontworpen om de brandstofefficiëntie te verbeteren. De geoptimaliseerde gewichtsverdeling helpt om de rollweerstand te verminderen, waardoor er minder brandstof wordt gebruikt.

Speciale kenmerken

De Winter Sport 5 SUV Dunlop komt voor met de volgende kenmerken:

  De kenmerken kunnen varieren per maat.

  Prijs

  Deze band valt onder ons A-merken segment. Afhankelijk van de grootte, varieert de prijs meestal van € 0,00 tot € 0,00. Vul bovenaan de pagina je bandenmaat in om de prijs te zien.

  gevonden. Klik hier voor de resultaten.