Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Michelin Alpin 6

Michelin Alpin 6: de Premium Touring Winterband

De Michelin Alpin 6 is een winterband ontworpen om personenauto’s te voorzien van een duurzaam prestatievermogen en een uitstekende levensduur. De Alpin 6 heeft een 3PMSF-markering, wat betekent dat hij geschikt is voor extreme winterse omstandigheden en een uitstekende rem- en tractieprestaties biedt op sneeuw en bij lage temperaturen.

Michelin beweert dat de Alpin 6 6% beter presteert dan de Alpin 5 op natte oppervlakken en 8% in de sneeuw.

De slijtvaste, meerlaagse loopvlakcompound van de band zorgt voor een consistente prestatie in de meest extreme winterse rijomstandigheden, zelfs als de band slijt.

Bekijk alle Michelin-banden.

Vier voordelen

 • Uitstekende rem- en tractieprestaties
 • Beter dan de vorige generatie
 • Gelijkmatige slijtage van de band
 • Innovatieve slijtage-indicator

De Alpin 6 valt onder winterbanden, dat zijn autobanden die flexibel blijven bij temperaturen onder de 7 graden, waardoor de tractie en het stuurgedrag op ijzige wegen beter worden.

Tip: op zoek naar een Michelin-band die ook in de zomer goed presteert? Bekijk dan de Michelin all-season band: Michelin CrossClimate 2.

Michelin Alpin 6 test resultaten

ANWB bandentest
Grip droog wegdek
Grip nat wegdek
Grip op sneeuw
Grip op ijs
Brandstofverbruik
Slijtvastheid
Geluid

Uitstekende veiligheid in extreme winterse omstandigheden

De Michelin Alpin 6 is een winterband die is ontworpen om een uitstekende veiligheid te bieden. Bovendien neemt de innovatieve slijtage-indicator de gok uit het vervangen van banden, zodat u veilig op de weg blijft.

Uitzonderlijke levensduur

De Michelin Alpin 6 is een winterband die is ontworpen voor een duurzaam prestatievermogen, dankzij de innovatieve slijtage-indicator die ervoor zorgt dat u maximaal gebruik maakt van uw banden.

Verbeterde grip in sneeuwachtige omstandigheden

De Michelin Alpin 6 is een winterband die is ontworpen om een verbeterde grip te bieden in sneeuwachtige omstandigheden. Dankzij de ‘sneeuwkamer’ aan de basis van de groeven helpt de Alpin 6 sneeuw vast te houden en de tractie en grip te verbeteren bij het rijden in sneeuwachtige omstandigheden.

Daarnaast helpt het ‘Traction Booster’-loopvlakmengsel de band flexibel te houden bij vrieskou, waardoor deze zich kan aanpassen aan het oppervlak van de weg en een verbeterde grip biedt.

Speciale kenmerken

De Alpin 6 Michelin komt voor met de volgende kenmerken:

  De kenmerken kunnen varieren per maat.

  Prijs

  Deze band valt onder ons A-merken segment. Afhankelijk van de grootte, varieert de prijs meestal van € 0,00 tot € 0,00. Vul bovenaan de pagina je bandenmaat in om de prijs te zien.

  gevonden. Klik hier voor de resultaten.