Nokian Weatherproof – De All Season Band waarop je kunt vertrouwen

Nokian’s Weatherproof banden zijn de perfecte keuze voor all-seizoenen rijden. De diepe kanalen op de middenblokken duwen slush en water effectief weg van tussen de band en de weg, waardoor slush planing en aquaplaning worden voorkomen.

De steile oppervlaktegeometrie van het midden gebied is zorgvuldig geoptimaliseerd om een uitstekende grip te garanderen, zelfs op ijzige wegen. Je kunt er zeker van zijn dat je auto precies zal handelen zoals je dat nodig hebt in elke weersomstandigheid wanneer je kiest voor NokianWeatherproof banden.

Bekijk alle Nokian banden.

Vier voordelen

 • Veilig en betrouwbaar in winterse omstandigheden
 • Precies rijden in zomerse omstandigheden
 • Verbeterde grip in winterse omstandigheden
 • Comfortabele rijervaring

De Weatherproof valt onder all season banden, dat zijn autobanden die superieure grip en duurzaamheid bieden op zowel droge als natte wegen, evenals lichte sneeuw, waardoor ze geschikt zijn voor het hele jaar door in de meeste klimaten.

Nokian Weatherproof test resultaten

ANWB bandentest
Grip droog wegdek
Grip nat wegdek
Grip op sneeuw
Grip op ijs
Brandstofverbruik
Slijtvastheid
Geluid

Verbeterde Grip in Sneeuw en IJs

De Nokian Weatherproof band is ontworpen om verbeterde grip te bieden in sneeuw en ijs, dankzij zijn grote loopvlakblokken en diepe middelste kanalen. Dit maakt het een ideale keuze voor winterrijomstandigheden.

Veilige en duurzame banden

De Nokian Weatherproof banden zijn veilig en duurzaam, dankzij hun zware siping en robuuste constructie. Ze zijn ook officieel goedgekeurd voor wintergebruik, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor het hele jaar door rijden.

Speciale kenmerken

De Weatherproof Nokian komt voor met de volgende kenmerken:

  De kenmerken kunnen varieren per maat.

  Prijs

  Deze band valt onder ons Prijs/kwaliteit banden segment. Afhankelijk van de grootte, varieert de prijs meestal van € 0,00 tot € 0,00. Vul bovenaan de pagina je bandenmaat in om de prijs te zien.

  gevonden. Klik hier voor de resultaten.