Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Toyo Proxes TR1

Toyo Proxes TR1: een hoogwaardig zomerband

Op zoek naar een band die zowel in natte als droge omstandigheden goed presteert? De Toyo Proxes TR1 is een hoogwaardig zomerband die uitstekende grip en handling biedt.

Het innovatieve asymmetrische loopvlakpatroon zorgt voor uitstekende tractie en stabiliteit, terwijl de ingebouwde slijtageindicator ervoor zorgt dat je altijd weet hoeveel leven er nog in de band zit.

Bekijk alle Toyo banden.

Vier voordelen

  • Uitstekende grip
  • Uitstekende prestaties in natte omstandigheden
  • Verbeterde all-weather-capaciteit
  • Betere handling en stabiliteit

De Proxes TR1 valt onder zomerbanden, dat zijn autobanden die zijn ontworpen om betere prestaties te garanderen in de zomer-, lente- en herfstmaanden wanneer de temperaturen boven de 7 graden zijn.

Tip: Op zoek naar een band die in elk seizoen goed presteert? Bekijk dan de Toyo Celsius all-season band.

All-Weather-capaciteit

De Toyo Proxes TR1 is ontworpen voor uitstekende grip en handling in een verscheidenheid aan omstandigheden. Met een innovatief asymmetrisch loopvlakpatroon biedt de Proxes TR1 uitstekende tractie in natte en droge omstandigheden.

Verbeterde bochtprestaties

De Toyo Proxes TR1 heeft een stevigere zijkant en loopvlakpatroon dat minder vervormt bij het nemen van bochten. Dit resulteert in betere grip en handling, zelfs bij zwaardere auto’s.

Uitzonderlijke waarde

De Toyo Proxes TR1 is een hoogwaardig band dat uitstekende grip, natte en droge handling en waarde biedt.

Prijs

Deze band valt onder ons Prijs/kwaliteit banden segment. Afhankelijk van de grootte, varieert de prijs meestal van € 0,00 tot € 0,00. Vul bovenaan de pagina je bandenmaat in om de prijs te zien.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.