Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Tristar autobanden

Tristar Banden

Een korte geschiedenis

Tristar Banden is een Zuid-Afrikaans bedrijf dat een breed scala aan banden aanbiedt voor alle soorten voertuigen. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar in de branche en heeft geleidelijk aan zijn activiteiten uitgebreid naar andere delen van de wereld. In de afgelopen jaren heeft Tristar Banden een stevige voet aan de grond gekregen in de Europese markten.

Een uitgebreid bandenassortiment

Tristar Banden biedt een uitgebreid assortiment banden dat de meeste voertuigcategorieën bestrijkt, waaronder personenauto’s, bedrijfsbussen, SUV’s en meer. Het bedrijf heeft zijn producten in de loop der jaren aanzienlijk verfijnd en levert nu veilige banden die een korte remweg, hoge snelheidsstabiliteit, bochtenwerk, off-road vermogen, brandstofefficiëntie en dynamiek op natte wegen bieden.

Sommige van de beste Tristar Banden worden gemaakt voor personenauto’s en bestelbussen, 4×4’s en terreinvoertuigen. Tristar Banden biedt modellen in zomer- en winterversies. Sommige van deze modellen zijn Snowpower, Snowpower 2, Snowpower SUV, Ecopower, Ecopower 2 Powervan en Sportpower. Deze banden zijn gemaakt met de nieuwste technologie en engineering om maximale prestaties en comfort te bieden.

Waarom Tristar Banden kiezen?

Er zijn veel redenen om Tristar Banden te kiezen voor uw voertuig.

  • Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het leveren van kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen.

  • Tristar Banden volgt ook de strenge regelgeving van het Europees Parlement over het gebruik van chemische stoffen bij het produceren van hun banden. Dit heeft een grote invloed op het milieu en de gezondheid van de mens.

  • Bovendien biedt Tristar Banden een breed scala aan maten om aan de behoeften van elke auto te voldoen. Of het nu gaat om winterbanden, all season of zomerbanden, Tristar levert banden die u veilig houden tijdens die lange ritten, ongeacht het weer.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.