Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Goodyear EfficientGrip Performance

De Goodyear EfficientGrip Performance: een zomerband die uitstekende grip en kortere remafstanden biedt.

De EfficientGrip Performance is een zomerband die speciaal is ontworpen voor gebruik op de weg. Het is voorzien van Goodyear’s ActiveBraking Technology, wat de contactoppervlakte tussen de loopvlak en de weg vergroot voor kortere remafstanden.

De band heeft ook WearControl Technology, wat zorgt voor een lage rolweerstand, wat resulteert in verbeterde brandstofefficiëntie en lagere rijkosten.

Bekijk alle Goodyear banden.

Vijf voordelen

 • Verkorte remafstanden
 • Verbeterde remmen in de regen
 • Lagere rolweerstand
 • Lager brandstofverbruik
 • SoundComfort technologie

De EfficientGrip Performance valt onder zomerbanden, die zijn autobanden die ontworpen zijn om betere prestaties te leveren in de zomer, lente en herfstmaanden wanneer de temperaturen boven de 7 graden zijn.

Tip: Op zoek naar een Goodyear band die ook goed presteert tijdens de winter? Bekijk dan de Goodyear all-season band: Goodyear Vector 4Seasons Gen-2.

Goodyear EfficientGrip Performance test resultaten

ANWB bandentest
Grip droog wegdek
Grip nat wegdek
Brandstofverbruik
Slijtvastheid
Geluid

Verbeterde remmen en handling

De Goodyear EfficientGrip Performance is ontworpen voor verbeterde remmen en handling. Met ActiveBraking Technology biedt de band kortere remafstanden op zowel natte als droge wegen.

Daarnaast heeft de EfficientGrip Performance een groter contactoppervlak tussen de band en de weg voor betere handling en voertuigcontrole.

Lagere rolweerstand

Een van de belangrijkste kenmerken van de Goodyear EfficientGrip Performance is de lage rolweerstand. Dit helpt bij het besparen van brandstof en geld gedurende de levensduur van de band. Daarnaast draagt de band gelijkmatig, dankzij Goodyear’s WearControl Technology.

Een band voor alle omstandigheden

De Goodyear EfficientGrip Performance is een veelzijdige band die in alle omstandigheden gebruikt kan worden. Of je nu rijdt op droge wegen, natte wegen of zelfs off-road, de EfficientGrip Performance biedt uitstekende tractie en prestaties.

Speciale kenmerken

De EfficientGrip Performance Goodyear komt voor met de volgende kenmerken:

  De kenmerken kunnen varieren per maat.

  Prijs

  Deze band valt onder ons A-merken segment. Afhankelijk van de grootte, varieert de prijs meestal van € 0,00 tot € 0,00. Vul bovenaan de pagina je bandenmaat in om de prijs te zien.

  gevonden. Klik hier voor de resultaten.