Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Goodyear Vector 4Seasons

All-weather prestaties met de Goodyear Vector 4Seasons banden

Op zoek naar een band die elk weertype aankan? Dan zul je blij zijn met de Goodyear Vector 4Season.

Met specifieke loopvlakzones die zich aanpassen aan de wegomstandigheden, kun je er zeker van zijn dat je maximale controle hebt, ongeacht wat moeder natuur je voorschotelt.

In sneeuwachtige omstandigheden biedt de Vector 4Season 25% betere tractiegrip en 12% kortere remafstanden op ijs. Zo kun je er zeker van zijn dat jij en je passagiers veilig zijn wanneer je de weg op gaat deze winter.

Bekijk alle Goodyear banden.

Vijf voordelen

  • Overtreft de concurrentie
  • Kortere remafstanden
  • Automatische bandaanpassing
  • Extreem duurzaam
  • Lage rolweerstand

De Vector 4Seasons valt onder all season banden, dat zijn autobanden die zijn ontworpen om een ​​balans te bieden tussen tractie, handling en duurzaamheid in een scala aan weersomstandigheden, waaronder lichte sneeuw.

All-Weather Tyre

De Goodyear Vector 4Seasons is een all-weather band speciaal ontworpen voor personenauto’s.

De band maakt gebruik van een smartTRED-ontwerp met verschillende loopvlakzones die zich automatisch aanpassen aan de wegomstandigheden, waardoor een uitstekende grip en prestaties in alle weersomstandigheden worden verkregen.

Verminderde rolweerstand

Een van de belangrijkste kenmerken van de Goodyear Vector 4Seasons is de verminderde rolweerstand.

Dit helpt om geld te besparen op brandstof en vermindert ook schadelijke uitstoot, waardoor het een milieuvriendelijkere optie is.

Verbeterde veiligheid op de weg

De Vector 4Seasons biedt ook verbeterde veiligheid op de weg, dankzij het richtinggevende loopvlakontwerp en stijve loopvlakblokken.

Dit maakt het effectiever in aquaplaningweerstand en het verminderen van de remafstand op ijs, waardoor het een geweldige keuze is voor winterse rijomstandigheden.

Prijs

Deze band valt onder ons A-merken segment. Afhankelijk van de grootte, varieert de prijs meestal van € 0,00 tot € 0,00. Vul bovenaan de pagina je bandenmaat in om de prijs te zien.

gevonden. Klik hier voor de resultaten.