Nieuwe zoekopdracht
Filter resultaten
< Terug

Filter

Goodyear EfficientGrip

Goodyear EfficientGrip: de milieuvriendelijke band die geen prestatieverlies hoeft te lijden

Op zoek naar een zomerband die milieuvriendelijk is en goed presteert? Kijk dan niet verder dan de Goodyear EfficientGrip. Deze band biedt uitstekende grip en kortere remwegen op natte wegen, dankzij zijn unieke loopvlakoppervlak en bladarrangement.

Het silica loopvlakmengsel biedt superieure prestaties bij natte remmen en draagt bij aan de lange levensduur van de EfficientGrip. Zo kun je goed voelen dat je milieubewust bent zonder prestatieverlies.

Bekijk alle Goodyear banden.

Vier voordelen

 • Verbeterde brandstofefficiëntie
 • Verminderde CO2-uitstoot
 • Kortere remwegen
 • Stillere rit

De EfficientGrip valt onder zomerbanden, dat zijn autobanden die zijn ontworpen om in de zomer, maar ook in het voorjaar en de herfst, optimale grip en goede handling te bieden, zolang de temperatuur boven de 7 graden blijft.

Tip: op zoek naar een band die alle seizoenen aankan? Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 is een geweldige optie.

Een brandstofbesparende band

De Goodyear EfficientGrip is een band die is ontworpen om je geld te besparen op brandstof.

Dankzij zijn unieke loopvlakoppervlak en geavanceerd loopvlakmengsel heeft de EfficientGrip minder energie nodig om te rollen. Dit resulteert in lagere brandstofkosten en CO2-uitstoot bij elke reis.

Een duurzame band

De Goodyear EfficientGrip is een band die gemaakt is om lang mee te gaan. Dankzij zijn silica loopvlakmengsel geeft de EfficientGrip je meer kilometers tussen bandenwissels.

Bovendien helpt het unieke loopvlakoppervlak en bladarrangement het om de slijtage van het dagelijkse rijden te weerstaan.

Een veilige band

De Goodyear EfficientGrip is een veilige band die uitstekende prestaties bij nat weer biedt en kortere remwegen dan andere banden in zijn klasse.

Speciale kenmerken

De EfficientGrip SUV Goodyear komt voor met de volgende kenmerken:

  De kenmerken kunnen varieren per maat.

  Prijs

  Deze band valt onder ons A-merken segment. Afhankelijk van de grootte, varieert de prijs meestal van € 0,00 tot € 0,00. Vul bovenaan de pagina je bandenmaat in om de prijs te zien.

  gevonden. Klik hier voor de resultaten.